Nyelvparádé

NYESZE neked minőség! – Hogyan válasszunk nyelviskolát?

2015. október 13. - Hutyi

Sokaknak nem okoz gondot, hogy eldöntsék, elkezdenek tanulni egy nyelvet. Az azonban, hogy hol tegyék mindezt, már fogós kérdés. Annyi nyelviskola kínál „minőségi oktatást olcsón”, hogy a bőség zavarában könnyű elveszni.

Én most szeretnék nektek mutatni egy fogódzót, amivel könnyebb lehet a döntés, egy olyan objektív támpontot, ami után nem kell elolvasni a nyelviskolák honlapján a „Rólunk írták” részt.

shutterstock_161773508.jpg

Állami intézményakkreditáció (újabban már „engedélyezés”) és társai:

Természetesen minden intézménynek, így a nyelviskoláknak is vannak különböző minősítései, melyek jó kiindulópontok… lehetnének.

Az egyik ilyen minősítés az ISO, erről már biztosan sokan hallottatok. Sokan azonban nem tudják, hogy az ISO minősítés, minden cég esetében, csupán az adminisztrációs szabályok betartására vonatkozik. Taníthatnak tehát bármilyen csapnivaló tanárok a nyelviskolában, ha rendben lefűzik a papírokat, az iskola megkapja a megfelelő minősítést!

Az állami engedélyezés (lánykori nevén akkreditáció), sajnos, jellemzően szintén az adminisztráció előírások szerinti betartására és kezelésére irányul. Ez pontosan azt jelenti, amire gondoltok! Az államilag engedélyezett nyelviskola nem jelent mást, mint rendszerezett papírokat és precíz tanárokat.

Nesze neked NYESZE!

Az szinte biztos, hogy közületek még senki nem hallotta azt a szót, hogy NYESZE, az pedig100%, hogy nem tudjátok, mit jelent.

A NYESZE nem más, mint a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete, és ma Magyarországon az egyetlen olyan minősítést adja, amely során a hangsúly a tanórák és a hallgatók kiszolgálásának minőségén, illetve az iskola működésén van.

A NYESZE ellenőrzése során az ellenőrök részt vesznek a tanórákon, sőt a diákok véleményét is kikérik! Jól hangzik nem?

NYESZE neked minőség!

A NYESZE minősítése sok mindent garantál, hiszen az ellenőrzések rendszeresek.

Biztosítja például a magas színvonalú oktatást, a felkészült, jó fej tanárokat, a megfelelő szakmai hátteret, ügyelnek a körülmények kulturáltságára és a korszerű felszereltségre is.

Én például tavaly kezdtem németül tanulni, és a NYESZE-minősítés sokat segített abban, hogy rátaláljak a Tudomány Nyelviskolára. Pontosan azt kaptam, amire vártam: barátságos légkör, elképesztő szervezettség és figyelem, és nem utolsó sorban remek órák! A NYESZE-minősítésben nem fogtok csalódni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvparade.blog.hu/api/trackback/id/tr137964326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása