Nyelvparádé

A nyelvtanulás ünnepe: Nyelvparádé

2016. május 12. - Hutyi

Ha lelkes nyelvtanuló vagy, már biztosan hallottál az eddig 16 alkalommal megrendezett Nyelvparádéról – a nyelvtanulási lehetőségek vásáráról. Számtalan izgalmas programja a nyelvtudás gyakorlati alkalmazásának módjait járja körbe, miközben a kiállítók a nyelvtanulási lehetőségek egész sorát mutatják be az érdeklődőknek.

27863415_m.jpg

Természetesen idén is lesz Nyelvparádé a Millenárison (szeptember 9-11-ig), és az előző évi tapasztalatokra építve most még színesebb és érdekesebb lesz a program.

A rendezvény gerincét a kiállítók standjai és az ott elérhető információk, programok és bemutatók adják. A látogatók válogathatnak a kiválóbbnál kiválóbb, itthon és külföldön igénybe vehető nyelvtanfolyamokból, megismerkedhetnek a nyelvtanulást segítő könyvek és más eszközök széles skálájával. A hagyományos oktatás mellett láthatunk online nyelvtanulási lehetőségeket, beülhetünk próbaórákra vagy éppen próbavizsgát tehetünk, és számtalan információt gyűjthetünk a nyelvvizsgák különféle típusairól, azok jellemzőiről, tudnivalókról, tippeket és trükköket tanulhatunk a sikeres vizsgázáshoz.

Természetesen nemcsak a tanulóknak, hanem a tanároknak is érdemes a Nyelvparádéra ellátogatniuk, hiszen bőven hallhatnak újdonságokat az innovatív tanítási technikákról és eszközökről, felmérhetik a nyelviskolák kínálatát, sőt akár válogathatnak az elhelyezkedési lehetőségek közül. Óriási sikerrel folyt le tavaly a nyelvtanároknak szóló módszertani konferencia, amely így idén is gazdagítja a programot (ebben az évben IKT témában, magyarul, hogy minden nyelvtanár felhasználhassa az ott szerzett tudását).

Az idei Nyelvparádé szervezése már elkezdődött, és mind a szervezők, mind a majdani kiállítók alig várják a közönséggel való újabb találkozást! Nekünk szenvedélyünk a nyelv és a tanulás, no és persze a nyelvtanulás is, így bátran fordulj hozzánk speciális igényeiddel is! Ha különleges nyelvek iránt érdeklődsz, ha különleges helyen szeretnél hétköznapi nyelveket tanulni, ha speciális vizsgákra vágysz, ha élménybeszámolókat hallgatnál, ha vonzanak a nyelvekkel kapcsolatos spéci előadások, ha külföldön dolgoznál és ehhez nyelvtudás is kellene, ha már tudsz nyelvet és külföldön tanulnál... és ha a felsoroltak között egyik kategóriába se férsz be, de mégis valamiért érdekel a nyelvtanulás, ott a helyed!

Tájékozódj a http://www.nyelvparade.hu weboldalon, a részleteket folyamatosan közöljük a Nyelvparádé Facebook-oldalán, és várjuk programötleteidet is - amit ha módunkban áll, megvalósítunk. Ha szeretnéd már most átélni a Nyelvparádé hangulatát, nézd meg ezt a tavalyi videót!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvparade.blog.hu/api/trackback/id/tr618711242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása