Nyelvparádé

7 ok, amiért mindenképpen ott a helyed a hamarosan kezdődő Nyelvparádén

2016. augusztus 15. - Hutyi

Már nem egészen egy hónap van hátra a 17. Nyelvparádé kezdetéig, és biztosíthatunk róla, hogy a szervezők mindent megtettek azért, hogy csupa olyan programot sűrítsenek a három nap programjába, amely minden nyelvtanulónak hasznára válhat. Bár lehet, hogy ez így homályos és nehezen megfogható dolog (persze nem lesz az, ha megnézed a programot), azért összegyűjtöttünk 7 nagyon is kézzelfogható érvet, amely téged is egészen biztosan odacsábít ebbe a Bábeli forgatagba!

41863465_m.jpg

Az a mester, aki jót akar a tanítványának, arra oktatja őt, hogy hogyan tud a lehető legkönnyebben a legtöbb mindent megtanulni. Mi is ezen dolgozunk, ezért összegyűjtöttük számodra a leghatékonyabb és leginnovatívabb módszereket, amelyekkel fejlesztheted a nyelvtudásod. Mindezeket autentikus forrásból, könnyen érthetően tálaljuk neked előadások, workshopok keretében.

Talán az egyik legfontosabb esemény az ember életében – persze szakmájának és a társának kiválasztása után –, hogy kit választ nyelvtanárául. Lehet, hogy csodálkozol rajta, de így van, hiszen az, akitől idegen nyelvet kezdesz tanulni, meghatározza a viszonyodat más kultúrák, idegen országok iránt, megalapozza nyitottságodat és az önmagadba vetett hitet is ezen a téren. Gyere ki a Nyelvparádéra, ismerkedj meg személyesen a szakma legkiemelkedőbb iskoláival és tanáraival, és válassz magad!

Merülj el szabadon a nyelvtanulási segédkönyvek és idegen nyelvű szépirodalom széles kínálatában, találd meg azt, amit éppen keresel, rendkívüli kedvezményekkel!

Ha már olyan szinten állsz a nyelvtanulással, természetes, hogy a nyelvvizsga gondolatával kacérkodsz. Vegyél részt tét nélkül próbanyelvvizsgáinkon, így megtapasztalhatod, hogy mi vár majd rád, és azt is, hogy te mennyire vagy felkészülve a nagy eseményre. 

Természetesen a Nyelvparádén a vizsgaközpontok is bemutatkoznak. Bátran bombázhatod őket a kérdéseiddel, hiszen azért vannak ott, hogy neked válaszoljanak.

Az elérhető nyelvvizsgák köre folyamatosan bővül, az ember szinte csak kapkodja a fejét. A Nyelvparádén több előadást is meghallgathatsz a különféle nyelvvizsgákról, megismerheted a követelményeiket, megtudhatod, melyikre mikor van szükséged, hogyan készülhetsz fel rájuk a leghatékonyabban.

A nyelvtanulásban az egyik legnagyobb akadály, ha nem tudjuk megoldani, hogy használjuk is azt, amit elsajátítottunk. Gyere ki csevegni a Nyelvparádéra, számtalan anyanyelvi tanár és más kolléga vár! Türelmesen, figyelemmel fognak hallgatni, kijavítják a kiejtésedet, önbizalmat adnak a csacsogáshoz, amire a nyelvvizsgán is nagy szükséged lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvparade.blog.hu/api/trackback/id/tr810411264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása