Nyelvparádé

Nyelvparádé: alakítsuk együtt a programokat!

2016. július 18. - Hutyi

Örömmel jelentjük: a 17. Nyelvparádé szervezése a legizgalmasabb szakaszába lépett! A szeptember 9-11-ig megrendezésre kerülő nyelvi fesztivál programjainak nagy része összeállt, más részei viszont még mindig alakulnak.

A cél, hogy a korábbi tapasztalatok és a visszajelzéseitek alapján a lehető legnagyobb érdeklődésre számot tartó, izgalmas és érdekfeszítő kínálatát adjuk a nyelvtanulással kapcsolatos témáknak, beszélgetéseknek és bemutatóknak.

57511942_l.jpg

Javasoljuk, hogy kövessétek figyelemmel a Nyelvparádé Facebook oldalát, ahol folyamatosan közzé tesszük a már lefixált eseményeket és előadásokat. Az oldalon belül az Események menüpont alatt találjátok meg azokat a programokat, amelyeknek már a témája, előadója és a végleges időpontja is meghatározásra került. Az Események oldal tetején található Feliratkozás gombra kattintás után, aki szeretné, minden új esemény felkerüléséről értesítést fog kapni a Facebook rendszerén belül.

Így bepillantást nyerhettek a Nyelvparádé kínálatába is, de jó előre jelezhetitek azt is, ha valamelyik eseményen szívesen részt vennétek. Erre kifejezetten kérünk is benneteket, hiszen számunkra nagyon értékes információt jelent, ha látjuk, hogy milyen tartalmú előadásból lenne igény még többre. Minden visszajelzés, vélemény, javaslat rendkívül értékes számunkra, hiszen ahhoz segít hozzá, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk eljuttatni a nyelvtanulással kapcsolatos híreket, innovációkat a téma iránt érdeklődőkhöz.

Mint azt már jól tudjátok, a Nyelvparádé mind a tanulók, mind a tanárok számára érdekfeszítő programokat tartogat. Végigtekintve a Facebookra eddig feltöltött programok során látható, hogy a tanárok számára (a konferencián kívül is) meghirdettünk több előadást, részletesen bemutatjuk a különféle nyelvvizsga-lehetőségeket, és körbeutazzuk a nemzetközi nyelvtanulási lehetőségek világát is. A nyelvtanulókat megtanítjuk szorongásmentesen vizsgázni, az infografikán alapuló szótárazás elsajátítása pedig izgalmas újdonságnak ígérkezhet mindenki számára.

Izgatottan várjuk a találkozást, hiszen ne feledd: közös szenvedélyünk a nyelvtanulás!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvparade.blog.hu/api/trackback/id/tr848897802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása