Nyelvparádé

Világraszóló nyelvtanulás

2016. március 11. - Hutyi

Rengeteget beszéltünk már arról, hogy hogyan segítheted elő az itthoni keretek között a nyelvtanulásod sikerességét azon túl, hogy nyelvtanárhoz vagy -tanfolyamra jársz. Itt az idő, hogy azzal is foglalkozzunk egy kicsit, hogy hogyan fejlődhetnél azok között a rendkívül ideális keretek között, amikor eredeti használati helyén kerülhetsz kapcsolatba az adott nyelvvel: azaz abban az országban, ahol az az ott élők anyanyelve. Egy ilyen ideális helyzet megteremtésének egyik eszköze a külföldi nyelvtanfolyam.

45676586_m.jpg

Tombol a tavasz, és bár a nyártól még majdnem negyedévnyire vagyunk, már itt az ideje elkezdeni kiválasztani a nyaralás, nyári üdülés idejét, és főleg eldönteni azt, hogy hova utazzunk. Bizony, akármilyen hihetetlen, ezt már ilyenkor el kell kezdeni, főleg akkor, ha jó árakat akarunk kifogni. Ezt mutatja az Utazás Kiállítás megrendezésének ideje, amelynek, mire ez a cikk megjelenik, éppen vége van.

Sebaj, ha sietsz, még mindig fogsz találni kiváló ajánlatokat, és ha a két bevezető bekezdésben elindított gondolati szálat szeretnéd összekötni, akkor azt javasoljuk, fordulj nyelviskolákhoz. Biztató tény, amelyről kevesen tudnak, hogy egyes nyelviskolákban nem csak a helyben szervezett nyelvtanfolyamokon vehetünk részt. Az ilyen oktatási intézmények vállalják, hogy több országban többféle szerkezetű és nehézségű tanfolyamot ajánlanak neked a választott nyelven, sőt megszervezik, hogy részt vehess, és még a szükséges ügyeket is elintézik hozzá (szállás, utazás, stb.).

Ne tarts a nyaralás és nyelvtanfolyam egybekovácsolásától, hiszen szabadon választhatsz a kínálatból olyat is, amelyik intenzív és haladós, de olyat is, amely inkább élményeken keresztül igyekszik fejleszteni a nyelvtudásodat! Ha időben lépsz, jelentős kedvezményeket kaphatsz a legjobb helyeken is (pl. most Máltán 30 órás angoltanfolyamot kapsz 20 óra áráért a LingVistánál), és te is megnyugodhatsz már jó előre, hogy hasznosan, szép helyen, izgalmas kalandokkal fogod tölteni a nyári pihenésed.

Nem feledkezhetünk el arról sem, hogy közeleg a húsvét! Kérj egy külföldi nyelvtanfolyamot, és fogd rá a nyuszira! Vagy ha te éppen nem tanulsz nyelvet, nem akarsz külföldre menni, vagy valamilyen okból meg akarod fosztani magad attól, hogy ezt a kettőt összekösd, bátran lepd meg rokonaidat, barátaidat, kedvesedet egy szuperkedvezményes és szuperizgalmas külföldi nyelvtanfolyammal a nyúl segítségével!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvparade.blog.hu/api/trackback/id/tr438462740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása